Наукова періодика України Вісник Чернігівського державного технологічного університету


Дітріх І. В. 
Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі "Нептун" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2014_1_35
  Повний текст PDF - 181.193 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дітріх .
  • Марченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дітріх І. В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі "Нептун" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2014_1_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського