Наукова періодика України | Вісник Чернігівського державного технологічного університету | ||
Дітріх І. В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі "Нептун" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2014_1_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дітріх І. В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі "Нептун" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2014_1_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |