Наукова періодика України Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту


Шкабара Т. Л. 
Сучасні фактори формування споживчих властивостей та якості кавового продукту / Т. Л. Шкабара, Н. А. Жучковська // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 130-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2019_1_13
  Повний текст PDF - 193.812 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шкабара Т.
  • Жучковська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шкабара Т. Л. Сучасні фактори формування споживчих властивостей та якості кавового продукту / Т. Л. Шкабара, Н. А. Жучковська // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 130-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2019_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шкабара Тетяна Леонідівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського