Наукова періодика України | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту | ||
Шкабара Т. Л. Сучасні фактори формування споживчих властивостей та якості кавового продукту / Т. Л. Шкабара, Н. А. Жучковська // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 130-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2019_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шкабара Т. Л. Сучасні фактори формування споживчих властивостей та якості кавового продукту / Т. Л. Шкабара, Н. А. Жучковська // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 130-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2019_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |