Наукова періодика України | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту | ||
Дзюндзя О. В. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя, Н. Ю. Ярошенко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 358-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2013_2_68 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дзюндзя О. В. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя, Н. Ю. Ярошенко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 358-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2013_2_68. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |