Наукова періодика України Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту


Дзюндзя О. В. 
Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя, Н. Ю. Ярошенко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 358-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2013_2_68
  Повний текст PDF - 191.324 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дзюндзя О.
  • Ярошенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дзюндзя О. В. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя, Н. Ю. Ярошенко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 358-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2013_2_68.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського