Наукова періодика України | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту | ||
Звягінцева О. Б. Дослідження особливостей ресторанних послуг у ході розробки комплексу маркетингу харчових підприємств / О. Б. Звягінцева // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 3. - С. 297-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_3_55 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Звягінцева О. Б. Дослідження особливостей ресторанних послуг у ході розробки комплексу маркетингу харчових підприємств / О. Б. Звягінцева // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 3. - С. 297-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_3_55.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |