Наукова періодика України Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту


Звягінцева О. Б. 
Дослідження особливостей ресторанних послуг у ході розробки комплексу маркетингу харчових підприємств / О. Б. Звягінцева // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 3. - С. 297-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_3_55
  Повний текст PDF - 207.538 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Звягінцева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Звягінцева О. Б. Дослідження особливостей ресторанних послуг у ході розробки комплексу маркетингу харчових підприємств / О. Б. Звягінцева // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 3. - С. 297-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_3_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Звягінцева Ольга Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського