Наукова періодика України | Вісник Хмельницького національного університету | ||
Філімонова Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей м’яса як об'єкта переробки у вовчку / Н. В. Філімонова // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2015_4_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Філімонова Н. В. Дослідження структурно-механічних властивостей м’яса як об'єкта переробки у вовчку / Н. В. Філімонова // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2015_4_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |