Наукова періодика України | Питання хімії та хімічної технології | ||
Чмиленко Ф. О. Особливості якісного та кількісного визначення транс-ізомерів жирних кислот в харчових продуктах / Ф. О. Чмиленко, Н. П. Мінаєва, Л. П. Сидорова // Вопросы химии и химической технологии. - 2012. - № 1. - С. 119-123 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2012_1_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чмиленко Ф. О. Особливості якісного та кількісного визначення транс-ізомерів жирних кислот в харчових продуктах / Ф. О. Чмиленко, Н. П. Мінаєва, Л. П. Сидорова // Вопросы химии и химической технологии. - 2012. - № 1. - С. 119-123 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2012_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |