Наукова періодика України | Вісник аграрної історії | ||
Проців О. Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. / О. Р. Проців // Вісник аграрної історії. - 2018. - Вип. 25-26. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vai_2018_25-26_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Проців О. Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. / О. Р. Проців // Вісник аграрної історії. - 2018. - Вип. 25-26. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vai_2018_25-26_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |