Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Бараболя О. В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного / О. В. Бараболя, О. В. Калашник, С. Е. Мороз, Г. П. Жемела, О. П. Юдічева, О. В. Сергієнко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_4_13 Одним із пріоритетних завдань сучасного хлібопечення є випуск продукції, яка відрізняється покращеними споживними властивостями. Для виконання цього завдання необхідно максимально залучити в господарський обіг місцеві сировинні ресурси рослинного походження, розробити оптимальні способи їх переробки з метою отримання біологічно цінних напівфабрикатів, що стане поштовхом для виробництва функціональних продуктів харчування. Щоденне споживання хліба надає нам всі підстави вважати його продуктом харчування, що має першочергове значення, тому не випадково у статті була здійснена спроба доповнити рецептуру хліба пшеничного для надання йому істотно нових споживних властивостей, які відповідали б сучасним вимогам щодо харчування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бараболя О. В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного / О. В. Бараболя, О. В. Калашник, С. Е. Мороз, Г. П. Жемела, О. П. Юдічева, О. В. Сергієнко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 4. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |