Наукова періодика України | Вісник Полтавської державної аграрної академії | ||
Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Липовець // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_4_17 Наведено результати досліджень 22-х зразків м'ясних та м'ясорослинних консервів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано показники якості та безпечності консервів, що реалізуються в торговій мережі по Україні. За результатами проведених досліджень встановлено невідповідності дослідних зразків консервів українських підприємств-виробників вимогам стандартів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, що свідчить про те, що м'ясо, закладене в банки було нижчого гатунку і не зовсім якісним, а також мають місце порушення на етапах технологічних операцій виробництва та стерилізації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Липовець // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |