Наукова періодика України | Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" | ||
Гусєва О. В. Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу / О. В. Гусєва, В. С. Мосійчук, Г. В. Тимошенко, О. Б. Шарпан // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2014. - Вип. 56. - С. 102-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2014_56_12 Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, одержаних за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниття. На основі експериментально одержаних даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно- та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гусєва О. В. Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу / О. В. Гусєва, В. С. Мосійчук, Г. В. Тимошенко, О. Б. Шарпан // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2014. - Вип. 56. - С. 102-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2014_56_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |