Єгоров І. Ю. 
Активізація інноваційної діяльності – як фактор підвищення конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств / І. Ю. Єгоров, А. О. Маслюківська // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Економіка. - 2013. - Вип. 12. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_Ekon_2013_12_9
  Повний текст PDF - 294.956 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгоров І.
  • Маслюківська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгоров І. Ю. Активізація інноваційної діяльності – як фактор підвищення конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств / І. Ю. Єгоров, А. О. Маслюківська // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Економіка. - 2013. - Вип. 12. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_Ekon_2013_12_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгоров Ігор Юрійович (1958–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського