Наукова періодика України Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського


Чіков І. А. 
Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК на основі інноваційних перетворень / І. А. Чіков // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Економіка і управління. - 2018. - Т. 29(68), № 5. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_econ_2018_29%2868%29_5_27
  Повний текст PDF - 279.219 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чіков І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чіков І. А. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК на основі інноваційних перетворень / І. А. Чіков // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Економіка і управління. - 2018. - Т. 29(68), № 5. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_econ_2018_29(68)_5_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського