Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Grek O. Biological value in milk-protein concentrates with malt ingredients / O. Grek, O. Onopriichuk, A. Tymchuk // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 571-583. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_13 Актуальним є дослідження біологічної цінності молочно-білкових концентратів (МБК) із солодовими компонентами. Біологічна цінність характеризує якість білкового складу з можливістю оцінювати його відповідно до фізіологічних норм. Для досліджень використовували МБК без та з солодовими інгредієнтами. Біологічну цінність та амінокислотний склад (АКС) зразків визначали за допомогою іонообмінної хроматографії на автоматичному аналізаторі LC 3000 (Eppendorf-Biotronic, Німеччина). Засвоюваність білка in vitro визначали гідролізом зразків із використанням розчину 6N соляної кислоти за температури 120 +- 2 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Grek O. Biological value in milk-protein concentrates with malt ingredients / O. Grek, O. Onopriichuk, A. Tymchuk // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 571-583. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |