Наукова періодика України Ukrainian food journal


Kharchenko Ye. 
Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling / Ye. Kharchenko, A. Sharan, V. Chornyi, O. Yeremeeva // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 589-604. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_5
  Повний текст PDF - 574.355 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kharchenko Y.
  • Sharan A.
  • Chornyi V.
  • Yeremeeva O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kharchenko Ye. Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling / Ye. Kharchenko, A. Sharan, V. Chornyi, O. Yeremeeva // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 589-604. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Харченко Євген Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського