Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Sukmanov V. Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material / V. Sukmanov, A. Marynin, H. Dubova, A. Bezusov, V. Voskoboіnik // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 629-643. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_3 Досліджено процес утворення аромату плодів за участю попередників і ферментів. Такий спосіб має переваги у порівнянні з іншими способами одержання ароматичних компонентів. Ліпідні емульсії плодів (огірків, гарбуза, кавуна) одержано в апараті Сокслета за класичною методикою з використанням розчинника хлороформ-етанол. Інтенсивність окисних процесів оцінено за розробленою методикою, заснованою на реакції карбонільних сполук у паровій фазі з 2,4-динітрофенілгідразином. Розподіл часток за розмірами (PSD), <$Ezeta>-потенціал колоїдної фракції зроблено на аналізаторі Malvern Zetasizer Nano ZS із кутом виявлення 173 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sukmanov V. Study of aroma formation from lipids of the fruit raw material / V. Sukmanov, A. Marynin, H. Dubova, A. Bezusov, V. Voskoboіnik // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 629-643. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |