Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages / A. Ukrainets, V. Pasichniy, M. Polumbryk, M. Polumbryk // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 724-731. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_11 Проведено порівняльні дослідження амінокислотного СКОРу білків варених ковбас, виготовлених із додаванням колагенового білка "Білкозин", і швидкості накопичення тирозину в динамічній моделі шлунково-кишкового тракту людини з метою встановлення ступеня засвоєння білків цих ковбас. Гідроліз проведено в спеціальному пристрої, який складався з внутрішньої та зовнішньої ємності. Внутрішня ємність містить скляну мішалку, призначення якої полягає у постійному перемішуванні ферментаційного середовища та діалізі продуктів реакції. Ферментативне розщеплення тривало 3 год на кожній стадії. Дія пепсину проходила на першій стадії, а трипсину - на другій. Амінокислотний склад ковбасних виробів визначено за допомогою іонообмінної хроматографії. Проведено порівняльні дослідження ферментативного гідролізу варених ковбасних виробів, виготовлених із курячого м'яса бройлерів, охолодженого до 0 - 4 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages / A. Ukrainets, V. Pasichniy, M. Polumbryk, M. Polumbryk // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 724-731. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |