Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Husyatynska N. Disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage / N. Husyatynska, S. Teterina, T. Nechipor, I. Kasian // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 626-637. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_8 Як об'єкти дослідження обрано чисті культури слизоутворювальних бактерій роду Leuconostoс і міцеліальних грибів, які є активними збудниками кагатної гнилі цукрових буряків; коренеплоди селекції "Oryx"; дезінфікувальні засоби нового покоління. Визначення активності збудників кагатної гнилі проведено за різних термінів і температури зберігання коренеплодів, попередньо уражених певним видом збудника кагатної гнилі. Так, гриб Botrytis cinerea Pers є дуже активним збудником кагатної гнилі. Підвищення температури зберігання до 15 - 20 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Husyatynska N. Disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage / N. Husyatynska, S. Teterina, T. Nechipor, I. Kasian // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 626-637. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |