Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Odewole M. M. Post-storage qualities of pre-treated dried red bell pepper / M. M. Odewole, Z. O. Ayodimeji, K. P. Alabi // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 605-616. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Odewole M. M. Post-storage qualities of pre-treated dried red bell pepper / M. M. Odewole, Z. O. Ayodimeji, K. P. Alabi // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 605-616. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |