Наукова періодика України Ukrainian food journal


Odewole M. M. 
Post-storage qualities of pre-treated dried red bell pepper / M. M. Odewole, Z. O. Ayodimeji, K. P. Alabi // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 605-616. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_6
  Повний текст PDF - 501.959 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Odewole M.
  • Ayodimeji Z.
  • Alabi K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Odewole M. M. Post-storage qualities of pre-treated dried red bell pepper / M. M. Odewole, Z. O. Ayodimeji, K. P. Alabi // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 605-616. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського