Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Klieshchova A. Influence of cobalt stearate on destabilization of high-pressure polyethylene / A. Klieshchova, A. Pietuhov // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 662-673. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_11 У ході визначення властивостей стеарату кобальту термо-механічна крива підтвердила своїм плато перехід із псевдо-кристалічного в аморфний стан. Аналіз проведено за наступних вихідних показників: температура початку вимірювань складає 16,8 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Klieshchova A. Influence of cobalt stearate on destabilization of high-pressure polyethylene / A. Klieshchova, A. Pietuhov // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 662-673. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |