Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Toshkov N. Sorption characteristics of pectin isolated from Jerusalem Artichoke tubers (Helianthus tuberosus L.) / N. Toshkov, N. Delchev, S. Kozludzhova // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Toshkov N. Sorption characteristics of pectin isolated from Jerusalem Artichoke tubers (Helianthus tuberosus L.) / N. Toshkov, N. Delchev, S. Kozludzhova // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |