Наукова періодика України Ukrainian food journal


Diukareva G. 
Determination of storage conditions for new biscuits using their sorption isotherms / G. Diukareva, A. Pak, A. Gasanova // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 249-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_13
  Повний текст PDF - 880.863 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Diukareva G.
  • Pak A.
  • Gasanova A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Diukareva G. Determination of storage conditions for new biscuits using their sorption isotherms / G. Diukareva, A. Pak, A. Gasanova // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 249-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського