Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Горлова Т. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного цеху харчового підприємства / Т. Горлова // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 1. - С. 45-52 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горлова Т. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного цеху харчового підприємства / Т. Горлова // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 1. - С. 45-52 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_1_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |