Наукова періодика України Ukrainian food journal


Горлова Т. 
Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного цеху харчового підприємства / Т. Горлова // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 1. - С. 45-52 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_1_7
  Повний текст PDF - 395.221 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горлова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горлова Т. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного цеху харчового підприємства / Т. Горлова // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 1. - С. 45-52 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського