Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Mazur A. Scientific and practical basis of potato processing for food products / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 510-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mazur A. Scientific and practical basis of potato processing for food products / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 510-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |