Наукова періодика України Ukrainian food journal


Mazur A. 
Scientific and practical basis of potato processing for food products / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 510-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_5
  Повний текст PDF - 765.738 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mazur A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mazur A. Scientific and practical basis of potato processing for food products / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 510-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського