Denysiuk I. 
The enterprise’s development: the essence of the concept and characteristics / I. Denysiuk // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_18
  Повний текст PDF - 398.877 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Denysiuk I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Denysiuk I. The enterprise’s development: the essence of the concept and characteristics / I. Denysiuk // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського