Наукова періодика України Ukrainian food journal


Запотоцька О. В. 
Використання харчових волокон при виробніцтві рисового корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, А. І. Бур’ян, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_8
  Повний текст PDF - 265.511 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Запотоцька О.
  • Бур’ян А.
  • Шаран А.
  • Ковбаса В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Запотоцька О. В. Використання харчових волокон при виробніцтві рисового корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, А. І. Бур’ян, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запотоцька Олена Василівна (технічні науки)
  • Шаран Андрій Васильович (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського