Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Степаненко Т. О. Вплив добавок на збереження свіжості хліба / Т. О. Степаненко, А. Л. Люта // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Степаненко Т. О. Вплив добавок на збереження свіжості хліба / Т. О. Степаненко, А. Л. Люта // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |