Наукова періодика України Ukrainian food journal


Гладка М. В. 
Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів / М. В. Гладка, О. А. Хлобистова // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_18
  Повний текст PDF - 305.927 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладка М.
  • Хлобистова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладка М. В. Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів / М. В. Гладка, О. А. Хлобистова // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гладка Мирослава Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського