Наукова періодика України | Товарознавчий вісник | ||
Погребняк В. Г. Параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення споживних властивостей та якість яблучного соку під час освітлення / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погребняк В. Г. Параметри флокуляційного процесу, що забезпечують підвищення споживних властивостей та якість яблучного соку під час освітлення / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |