Наукова періодика України | Товарознавство та інновації | ||
Мардар М. Р. Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання / М. Р. Мардар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання / М. Р. Мардар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |