Наукова періодика України Товарознавство та інновації


Крюк Т. В. 
Експертні дослідження молочних продуктів за органолептичними та фізико-хімічними показниками / Т. В. Крюк, Р. С. Транковська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 248-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_41
  Повний текст PDF - 411.299 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крюк Т.
  • Транковська Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крюк Т. В. Експертні дослідження молочних продуктів за органолептичними та фізико-хімічними показниками / Т. В. Крюк, Р. С. Транковська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 248-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_41.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського