Одарченко А. М. 
Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки / А. М. Одарченко, О. В. Діденко, Є. О. Іштван, К. В. Сподар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_29
  Повний текст PDF - 400.748 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.
  • Діденко О.
  • Іштван Є.
  • Сподар К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки / А. М. Одарченко, О. В. Діденко, Є. О. Іштван, К. В. Сподар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Сподар Катерина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського