Наукова періодика України | Підприємництво і торгівля | ||
Ощипок І. М. Основні вимоги законів України щодо впровадження системи HACCP на м’ясопереробних підприємствах в контексті законодавства ЄС / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ощипок І. М. Основні вимоги законів України щодо впровадження системи HACCP на м’ясопереробних підприємствах в контексті законодавства ЄС / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |