Наукова періодика України Підприємництво і торгівля


Ощипок І. М. 
Основні вимоги законів України щодо впровадження системи HACCP на м’ясопереробних підприємствах в контексті законодавства ЄС / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_8
  Повний текст PDF - 495.855 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Основні вимоги законів України щодо впровадження системи HACCP на м’ясопереробних підприємствах в контексті законодавства ЄС / І. М. Ощипок // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 24. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_24_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського