Наукова періодика України | Підприємництво і торгівля | ||
Митник С. І. Концептуальні підходи до створення ресторану і організації його діяльності / С. І. Митник // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2014. - Вип. 17. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2014_17_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Митник С. І. Концептуальні підходи до створення ресторану і організації його діяльності / С. І. Митник // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2014. - Вип. 17. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2014_17_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |