Наукова періодика України Підприємництво і торгівля


Митник С. І. 
Концептуальні підходи до створення ресторану і організації його діяльності / С. І. Митник // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2014. - Вип. 17. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2014_17_12
  Повний текст PDF - 339.31 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Митник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Митник С. І. Концептуальні підходи до створення ресторану і організації його діяльності / С. І. Митник // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2014. - Вип. 17. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2014_17_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського