Наукова періодика України | Підприємництво і торгівля | ||
Міценко Н. Г. Трудовий потенціал як детермінанта формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства / Н. Г. Міценко, І. І. Радюк // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2013. - Вип. 15. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2013_15_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міценко Н. Г. Трудовий потенціал як детермінанта формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства / Н. Г. Міценко, І. І. Радюк // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2013. - Вип. 15. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2013_15_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |