Наукова періодика України Технологія і техніка друкарства


Мотика М. Т. 
Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд / М. Т. Мотика // Технологія і техніка друкарства. - 2011. - Вип. 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titd_2011_1_8
Розглянуто літературні відомості щодо вимог та особливостей паковань харчових продуктів.
  Повний текст PDF - 293.724 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мотика М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мотика М. Т. Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд / М. Т. Мотика // Технологія і техніка друкарства. - 2011. - Вип. 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titd_2011_1_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського