Наукова періодика України | Технологія і техніка друкарства | ||
Мотика М. Т. Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд / М. Т. Мотика // Технологія і техніка друкарства. - 2011. - Вип. 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titd_2011_1_8 Розглянуто літературні відомості щодо вимог та особливостей паковань харчових продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мотика М. Т. Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд / М. Т. Мотика // Технологія і техніка друкарства. - 2011. - Вип. 1. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titd_2011_1_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |