Наукова періодика України Техніка і технології АПК


Заєць Т. 
Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів / Т. Заєць, Ю. Слива // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_6_9
  Повний текст PDF - 358.443 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заєць Т.
  • Слива Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заєць Т. Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів / Т. Заєць, Ю. Слива // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_6_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського