Наукова періодика України | Техніка і технології АПК | ||
Заєць Т. Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів / Т. Заєць, Ю. Слива // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_6_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заєць Т. Особливості розроблення НАССР плану для виробництва харчових концентратів / Т. Заєць, Ю. Слива // Техніка і технології АПК. - 2016. - № 6. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2016_6_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |