Наукова періодика України | Таврійський науковий вісник | ||
Тарасюк Г. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчової продукції та їх місце в системі планування діяльності підприємств харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 73. - С. 238-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_73_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тарасюк Г. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчової продукції та їх місце в системі планування діяльності підприємств харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 73. - С. 238-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_73_43. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |