Наукова періодика України Таврійський науковий вісник


Тарасюк Г. М. 
Правові засади забезпечення якості та безпеки харчової продукції та їх місце в системі планування діяльності підприємств харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 73. - С. 238-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_73_43
  Повний текст PDF - 411.292 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тарасюк Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тарасюк Г. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчової продукції та їх місце в системі планування діяльності підприємств харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 73. - С. 238-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_73_43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського