Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Kovalyov A. 
Development of the physical and mathematical model of the baking process of the dough pieces in bakery ovens / A. Kovalyov // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3%283%29__8
  Повний текст PDF - 479.061 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kovalyov A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kovalyov A. Development of the physical and mathematical model of the baking process of the dough pieces in bakery ovens / A. Kovalyov // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3(3)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковальов Олександр Олександрович (1981–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського