Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Kovalyov A. Development of the physical and mathematical model of the baking process of the dough pieces in bakery ovens / A. Kovalyov // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3%283%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kovalyov A. Development of the physical and mathematical model of the baking process of the dough pieces in bakery ovens / A. Kovalyov // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3(3)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |