Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Kharenko D. 
Research of the gastronomic brand of Odesa and practical recommendations for solving key problems / D. Kharenko, O. Dyshkantiuk, S. Salamatina, Iu. Khalilova-Chuvaeva, L. Kovalenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(5). - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1%285%29__8
  Повний текст PDF - 161.121 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kharenko D.
  • Dyshkantiuk O.
  • Salamatina S.
  • Khalilova-Chuvaeva I.
  • Kovalenko L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kharenko D. Research of the gastronomic brand of Odesa and practical recommendations for solving key problems / D. Kharenko, O. Dyshkantiuk, S. Salamatina, Iu. Khalilova-Chuvaeva, L. Kovalenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(5). - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1(5)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Харенко Дмитро Олександрович (технічні науки)
  • Саламатіна Світлана Єгорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського