Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Bondarenko Y. Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough / Y. Bondarenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, E. Khalikova, A. Fain // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1%283%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bondarenko Y. Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough / Y. Bondarenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, E. Khalikova, A. Fain // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1(3)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |