Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Bondarenko Y. 
Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough / Y. Bondarenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, E. Khalikova, A. Fain // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1%283%29__11
  Повний текст PDF - 452.23 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bondarenko Y.
  • Bilyk O.
  • Kochubei-Lytvynenko O.
  • Khalikova E.
  • Fain A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bondarenko Y. Investigation of influence of inulin made from cycoria on structural-mechanical properties of wheat dough / Y. Bondarenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, E. Khalikova, A. Fain // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 1(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_1(3)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юрій Купріянович (1947–) (технічні науки)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського