Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Kalashnyk O. 
Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread / O. Kalashnyk, O. Barabolia, O. Mikhailova, S. Pisarenko, O. Yudicheva, S. Moroz, G. Birta, A. Tkachenko, O. Kyrychenko, N. Gnitiy // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__8
  Повний текст PDF - 1.154 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kalashnyk O.
  • Barabolia O.
  • Mikhailova O.
  • Pisarenko S.
  • Yudicheva O.
  • Moroz S.
  • Birta G.
  • Tkachenko A.
  • Kyrychenko O.
  • Gnitiy N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kalashnyk O. Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread / O. Kalashnyk, O. Barabolia, O. Mikhailova, S. Pisarenko, O. Yudicheva, S. Moroz, G. Birta, A. Tkachenko, O. Kyrychenko, N. Gnitiy // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калашник Олена Володимирівна (технічні науки)
  • Бараболя Ольга Валеріївна (сільськогосподарські науки)
  • Ткаченко Алла Михайлівна (1953–) (економічні науки)
  • Кириченко Олена Василівна (1986–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського