Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Kalashnyk O. Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread / O. Kalashnyk, O. Barabolia, O. Mikhailova, S. Pisarenko, O. Yudicheva, S. Moroz, G. Birta, A. Tkachenko, O. Kyrychenko, N. Gnitiy // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kalashnyk O. Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread / O. Kalashnyk, O. Barabolia, O. Mikhailova, S. Pisarenko, O. Yudicheva, S. Moroz, G. Birta, A. Tkachenko, O. Kyrychenko, N. Gnitiy // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |