Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Bondarenko Yu. 
Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread / Yu. Bondarenko, O. Bilyk, V. Bondar, K. Lukyanenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3%283%29__9
  Повний текст PDF - 230.845 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bondarenko Y.
  • Bilyk O.
  • Bondar V.
  • Lukyanenko K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bondarenko Yu. Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread / Yu. Bondarenko, O. Bilyk, V. Bondar, K. Lukyanenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3(3)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юрій Купріянович (1947–) (технічні науки)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  • Бондар Вікторія Анатоліївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського