Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Bondarenko Yu. Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread / Yu. Bondarenko, O. Bilyk, V. Bondar, K. Lukyanenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3%283%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bondarenko Yu. Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread / Yu. Bondarenko, O. Bilyk, V. Bondar, K. Lukyanenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3(3)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |