Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Chabanova O. 
Processing of dairy raw materials in healthy food products / O. Chabanova, S. Vikul, T. Sharahmatova, S. Bondar, A. Trubnikova // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 5(3). - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_5%283%29__8
  Повний текст PDF - 338.157 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Chabanova O.
  • Vikul S.
  • Sharahmatova T.
  • Bondar S.
  • Trubnikova A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Chabanova O. Processing of dairy raw materials in healthy food products / O. Chabanova, S. Vikul, T. Sharahmatova, S. Bondar, A. Trubnikova // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 5(3). - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_5(3)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чабанова Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Вікуль Світлана Іванівна (технічні науки)
  • Бондар Світлана Віталіївна (1989–) (економічні науки)
  • Трубнікова Анастасія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського