Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Chabanova O. Processing of dairy raw materials in healthy food products / O. Chabanova, S. Vikul, T. Sharahmatova, S. Bondar, A. Trubnikova // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 5(3). - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_5%283%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Chabanova O. Processing of dairy raw materials in healthy food products / O. Chabanova, S. Vikul, T. Sharahmatova, S. Bondar, A. Trubnikova // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 5(3). - С. 49-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_5(3)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |