Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Ananieva V. 
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva, A. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__4
  Повний текст PDF - 149.434 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ananieva V.
  • Varankina A.
  • Bielykh I.
  • Samoilenko S.
  • Zviahintseva O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ananieva V. Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva, A. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського