Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Ananieva V. Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva, A. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ananieva V. Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva, A. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |