Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Сохацкая А. В. 
Исследование условий повышения конкурентоспособности снековой продукции предприятий пищевой отрасли / А. В. Сохацкая // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(4). - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6%284%29__8
  Повний текст PDF - 609.213 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сохацкая А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сохацкая А. В. Исследование условий повышения конкурентоспособности снековой продукции предприятий пищевой отрасли / А. В. Сохацкая // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(4). - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(4)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського