Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Сохацкая А. В. Исследование условий повышения конкурентоспособности снековой продукции предприятий пищевой отрасли / А. В. Сохацкая // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(4). - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6%284%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сохацкая А. В. Исследование условий повышения конкурентоспособности снековой продукции предприятий пищевой отрасли / А. В. Сохацкая // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(4). - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(4)__8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |