Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Анан’єва В. В. Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6%283%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Анан’єва В. В. Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(3)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |