Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Анан’єва В. В. 
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6%283%29__8
  Повний текст PDF - 267.583 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Анан’єва В.
  • Бєлінська А.
  • Кричковська Л.
  • Петров С.
  • Петрова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Анан’єва В. В. Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан’єва, А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. О. Петров, І. А. Петрова // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 6(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_6(3)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бєлінська Анна Павлівна (технічні науки)
  • Петров Сергій Олександрович (технічні науки)
  • Петров Сергій Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського