Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Грінько А. П. Використання функціонального підходу для цілей ефективного управління та обліку витрат підприємств ресторанного господарства / А. П. Грінько, О. О. Кваша // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 1(3). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_1%283%29__15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грінько А. П. Використання функціонального підходу для цілей ефективного управління та обліку витрат підприємств ресторанного господарства / А. П. Грінько, О. О. Кваша // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 1(3). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_1(3)__15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |