Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Грінько А. П. 
Використання функціонального підходу для цілей ефективного управління та обліку витрат підприємств ресторанного господарства / А. П. Грінько, О. О. Кваша // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 1(3). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_1%283%29__15
  Повний текст PDF - 1.526 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грінько А.
  • Кваша О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грінько А. П. Використання функціонального підходу для цілей ефективного управління та обліку витрат підприємств ресторанного господарства / А. П. Грінько, О. О. Кваша // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 1(3). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_1(3)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грінько Алла Павлівна (економічні науки)
  • Кваша Ольга Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського