Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Рудавська Г. Б. Формування споживних властивостей лікерів / Г. Б. Рудавська, Т. В. Божко, Л. О. Павліш // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(4). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6%284%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудавська Г. Б. Формування споживних властивостей лікерів / Г. Б. Рудавська, Т. В. Божко, Л. О. Павліш // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(4). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(4)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |