Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Черевко О. І. 
Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м'ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова, А. Г. Фарісєєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4%284%29__11
  Повний текст PDF - 624.216 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Скрипник В.
  • Молчанова Н.
  • Фарісєєв А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Дослідження теплопередачі в поверхневому шарі м'ясних виробів при двосторонньому жаренні під дією електричного струму / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова, А. Г. Фарісєєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4(4)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Черевко Ольга Ігорівна (економічні науки)
  • Скрипник Вячеслав Олександрович (технічні науки)
  • Молчанова Наталія Юріївна (технічні науки)
  • Фарісєєв Андрій Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського