Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Prasol D. The study of the biological value of the structured product from soft cheese made from concentrate chopped kernels of sunflower seeds / D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5%282%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Prasol D. The study of the biological value of the structured product from soft cheese made from concentrate chopped kernels of sunflower seeds / D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5(2)__5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |