Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Prasol D. 
The study of the biological value of the structured product from soft cheese made from concentrate chopped kernels of sunflower seeds / D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5%282%29__5
  Повний текст PDF - 112.495 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Prasol D.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Prasol D. The study of the biological value of the structured product from soft cheese made from concentrate chopped kernels of sunflower seeds / D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5(2)__5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського